Mijn favorieten

Online actief

Brandsma De Jong is ‘online’ zeer aanwezig. In de eerste plaats natuurlijk via onze website welke u momenteel bezoekt waar we uitgebreide informatie verstrekken over ons kantoor, onze werkwijze maar uiteraard ook ons aanbod presenteren. Naast plaatsing van ons aanbod op onze eigen website, presenteren we ons aanbod uiteraard ook op Funda als grootste ‘woningsite’ van Nederland.
 

Uiteraard maken wij ook gebruik van de diverse ‘Social Media’ als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram, volg ons daar ook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanwege de regionale onderscheiding en betrokkenheid heeft elk kantoor van Brandsma De Jong een eigen Facebook pagina. Zo kunt u dus op Facebook vrienden worden met:

  • Brandsma De Jong Delfzijl;
  • Brandsma De Jong Uithuizermeeden;
  • Brandsma De Jong Hoogezand. 

Om onze berichten nog nadrukkelijker onder de aandacht te brengen maken we ook veelvuldig gebruik van film. Niet alleen om woningen uit ons aanbod aan te bevelen, ook ten behoeve van gebiedspromotie of verduidelijking van onze dienstverlening worden filmpjes door Brandsma De Jong ingezet. Hieronder vindt u een aantal van deze filmpjes die we de afgelopen tijd hebben gemaakt en verspreidt via Social Media.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring