Mijn favorieten

Onze medewerkers

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs

Sjirk de Jong RMT
Sjirk de Jong RMT
Mijn naam is Sjirk de Jong en ik ben werkzaam als gecertificeerd makelaar/taxateur binnen het kantoor. In 2002 ben ik direct na afronding van mijn HBO- opleiding aangenomen door de heer Brandsma. Sinds 2010 ben ik kantooreigenaar geworden en hebben wij de bedrijfsnaam aangepast. Wanneer u overweegt een woning of bedrijfsobject te verkopen of kopen dan kom ik graag bij langs voor een oriënterend gesprek.
Melissa de Beauvesier Watson
Melissa de Beauvesier Watson
Aangenaam, ik ben Melissa de Beauvesier Watson. Ruim 6 jaar geleden ben ik begonnen in de binnendienst in een tijd dat het kantoor net door Sjirk de Jong was overgenomen. Ondanks de relatief kleine omvang van het kantoor wordt mij momenteel toch de mogelijkheid geboden mij verder te ontplooien. Op korte termijn rond ik mijn opleiding tot gecertificeerd Assistent Makelaar (ARMT) af, waardoor u mij in de toekomst zou kunnen ontmoeten tijdens een bezichtiging…
Anita Klein Woolthuis - Olthoff
Anita Klein Woolthuis - Olthoff
Aangenaam, ik ben Anita Klein Woolthuis - Olthoff en ik ben sinds augustus 2016 werkzaam voor Brandsma De Jong Makelaardij. Ik werk in de binnendienst en ik zal u dus te woord staan wanneer u contact met ons kantoor opneemt.

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs

B. Heslinga
B. Heslinga
Register makelaar taxateur
Even voorstellen. Mijn naam is Bram Heslinga, ik ben woonachtig in Hoogezand en register makelaar taxateur in de regio Midden-Groningen en de stad Groningen. Na bij twee verschillende makelaarskantoren te hebben gewerkt vond ik het in de zomer van 2017 tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging heb ik gevonden. Samen met Sjirk de Jong heb ik een nieuwe vestiging van Brandsma De Jong opgestart in Hoogezand. Wij denken dat, met mijn kennis van de lokale markt, in combinatie met de mogelijkheden van een groter regionaal kantoor, wij u heel goed van dienst kunnen zijn. Ik kom graag bij u langs om u meer te vertellen over onze dienstverlening voor aankoop, verkoop en taxatie van uw woning.