Mijn favorieten

Geschiedenis

Brandsma De Jong Makelaardij is ontstaan uit Makelaardij Brandsma, één van de bedrijven die door Marten Brandsma uit een echt familiebedrijf is opgebouwd. Dit familiebedrijf is oorspronkelijk in Ezinge door diens vader gesticht als assurantiekantoor en is zich pas op andere markten (zoals de makelaardij) gaan richten nadat het was overgegaan van vader op zoon. Op dat moment had men het bedrijf ook al verplaatst naar Wagenborgen. Omstreeks 1990 streek het kantoor in het stadscentrum van Delfzijl neer, waarnaar het in 2017 is verhuisd naar de verbouwde Centrumkerk op het Molenbergplein.

Sinds 2010 is de eigendom van het kantoor in handen van Sjirk de Jong, sinds 2002 als makelaar werkzaam binnen het bedrijf. Na een afgeronde HBO studie in dienst gekomen bij Marten Brandsma en sindsdien de kans gekregen om praktijkervaring op te doen. Vanaf 2006, het jaar dat Sjirk de Jong gecertificeerd Makelaar Taxateur en NVM-lid werd, trad Marten Brandsma wat meer terug en lag de dagelijkse leiding in mijn handen. Aan het begin van 2017 hebben we het kantoor van Jan Majoor - overigens ook ooit werkzaam bij Makelaardij Brandsma - overgenomen, waarbij Jan gelukkig werkzaam is gebleven binnen het kantoor.

Nadat aan het begin van 2017 Makelaardij Majoor is overgenomen, hebben we in het vierde kwartaal van 2017 een nieuwe vestiging geopend in een statig kantoorpand aan de Hoofdstraat te Hoogezand. Hierbij is Bram Heslinga - als echte Hoogezandster - ons team komen versterken, waardoor we vanaf dat moment tevens met een drietal gecertificeerde Makelaar / Taxateurs werkzaam zijn. Daarnaast hebben we vanaf eind 2017 'dekking' van Veendam tot Zoutkamp op alle gebieden van de Vastgoedmarkt. Na een degelijke en betrouwbare historie zien wij de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet...


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring