Mijn favorieten

Onze filosofie

‘Wonen is meer dan een huis alleen’, is het uitgangspunt dat wij binnen ons kantoor dagelijks hanteren. Heel feitelijk kan dit uitgelegd worden in zaken als woonomgeving, voorzieningenniveau bereikbaarheid etc. Daarnaast kom je tegenwoordig in de (lokale) media veelal begrippen tegen als leefbaarheid en wooncomfort, eveneens zaken die naadloos aansluiten bij ons uitgangspunt.

Wanneer je als bedrijf een bepaald uitgangspunt hebt geformuleerd, heb je tevens een leidraad op welke wijze je je vak wenst uit te oefenen. Modern gezegd, hebben we het dan vaak over een filosofie. Wij verkopen in onze optiek ook geen woningen op zich, wij verkopen een (goed) ‘gevoel’, een ‘thuis’ en/of een ‘manier van leven’

Voorgaande maakt, dat onze dienstverlening ook veel verder gaat dan het uitsluitend zoeken naar een koper voor een woning of juist andersom. Steeds vaker worden wij in een eerder stadium door opdrachtgevers benaderd om tot een goede beslissing te komen. Moet ik wel verkopen? Moet ik dan zelf ook weer iets kopen of ga ik huren? Wordt het een appartement of toch een bungalow? Allemaal vragen waarop geen eenduidig antwoord bestaat.

In dergelijke situaties zijn wij de partij die de kaarten op een ordentelijke wijze op tafel legt waardoor u wel tot een weloverwogen beslissing kunt komen. Een beslissing, die rekening houdt met zaken die voor u van belang zijn en als een goed maatpak aansluit op uw situatie en wensenpakket. In sommige situaties leidt dit er juist toe, dat mensen niet meer gaan verkopen of kopen, waardoor onze taak er vroegtijdig op lijkt te zitten.

Toch ervaren wij dat anders. Het geven van een eerlijk advies aan (potentiële) opdrachtgevers geeft bij alle uitkomsten een goed gevoel, dus ook wanneer hier geen directe opdracht uit voortvloeit. Voorwaarde is uiteraard wel dat je als kantoor niet op zoek bent naar resultaat op korte termijn, maar zowel voor de klant en het kantoor zoekt naar oplossingen, die juist op lange termijn bestendig en wenselijk zijn.

 
                                                                                           

          
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring