Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Beneden Veensloot 4 in Meeden 9651 CK

Beneden Veensloot 4

9651 CK Meeden
Vraagprijs € 378.000,- v.o.n.

Omschrijving

Is het altijd al uw droom geweest om landelijk te wonen? Of droomt u van het bouwen van een nieuwe woning die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Wellicht is dit uw kans!!

Op landelijke locatie, aan de Beneden Veensloot in Meeden, ligt deze bouwkavel van 5.160 m² groot met de mogelijkheid om een royaal vrijstaand huis te laten bouwen. De kavel heeft voor 2.920 m² de bestemming...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 127 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Is het altijd al uw droom geweest om landelijk te wonen? Of droomt u van het bouwen van een nieuwe woning die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Wellicht is dit uw kans!!

Op landelijke locatie, aan de Beneden Veensloot in Meeden, ligt deze bouwkavel van 5.160 m² groot met de mogelijkheid om een royaal vrijstaand huis te laten bouwen. De kavel heeft voor 2.920 m² de bestemming wonen en voor 2.240m² heeft het een agrarische bestemming. U bent hier vrij om te kiezen voor een aannemer en woonhuis, zolang het voldoet aan het bestemmingsplan en de eisen van welstand. Is de aangeboden woning uw droomwoning? Dan brengen wij u in contact met de aannemer die deze woning voor u kan bouwen.

De geselecteerde woning betreft een houtskeletbouwwoning en wordt gasloos gebouwd. De woning wordt geleverd met vloerverwarming op de begane grond, hardhouten buitenkozijnen voorzien van HR++ beglazing, basisaansluitingen voor witgoed in de bijkeuken en grotendeels wordt de betegeling alsmede sanitaire voorzieningen in het huis aangebracht. Met de aannemer kunt u meer en/of minderwerk bespreken. Uiteraard kan u ook kiezen voor een ander type woonhuis.

Meeden is een dorp in de gemeente Midden-Groningen en beschikt over een basisschool en een zeer actief verenigingsleven. De kavel is gesitueerd buiten de dorpskern nabij de N33. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend! Via de N33 rijdt u zo Drenthe in en via de A7 zijn de stad Groningen, maar ook de grens van Duitsland goed bereikbaar. Het aangezicht van het dorp wordt bepaald door een diversiteit aan woningen. Karakteristieke Oldambster boerderijen worden afgewisseld met landarbeiderswoningen. Kortom een prachtig stukje Groningen waar het heerlijk wonen is!

VERKOOPPROCEDURE
De genoemde vraagprijs van € 378.000,- is gebaseerd op de bouwkosten van de woning alsmede de prijs van de grond die wordt aangeboden met een vanafprijs van € 140.000,- . Het perceel wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Geïnteresseerde partijen kunnen schriftelijk hun interesse kenbaar maken per mail naar Brandsma De Jong makelaars & taxateurs. De inschrijftermijn start op 24 juni 2019 en sluit op 15 juli 2019. De gunningscriteria zijn de prijs maar ook de snelheid van afname van het perceel. U kunt aangeven het perceel met eventuele voorbehouden te kopen en u bent de hoogste bieder, maar dat hoeft niet te betekenen dat de grond u gegund wordt. Tevens houdt verkoper het recht na de inschrijftermijn niet tot gunning over te gaan.

BIJZONDERHEDEN
- het perceel dient gedeeltelijk nog bouwrijp gemaakt te worden;
- koper dient zelf te zorgen voor aansluitingen op nutsvoorzieningingen;
- het perceel wordt vrij op naam geleverd;
- de aangeboden woning dient ook te worden getoetst of deze voldoet aan de eisen van welstand en bestemmingsplan.


Heeft u vragen dan kunt u voor meer informatie contact op nemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 378.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan rustige weg Indeling Woonoppervlakte 127 m² Perceeloppervlakte 5160 m² Externe bergruimte 16 m² Inhoud 535 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, Elektrische verwarming Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, Geen garage, voor 1 auto(s). Parkeeroppervlakte 16 m² (540 bij 300) Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 313 Oppervlakte 523 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 312 Oppervlakte 87 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 117 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 288 Oppervlakte 1310 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 289 Oppervlakte 2240 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Beneden Veensloot 4, 9651 CK Meeden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.