Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Beneden Veensloot 4 in Meeden 9651 CK

Beneden Veensloot 4

9651 CK Meeden
Vraagprijs € 140.000,- v.o.n.

Omschrijving

Is het altijd al uw droom geweest om landelijk te wonen? Of droomt u van het bouwen van een nieuwe woning die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Wellicht is dit uw kans!!

Op landelijke locatie, aan de Beneden Veensloot in Meeden, ligt deze bouwkavel van 5.160 m² groot. De kavel heeft voor 2.920 m² de bestemming wonen en voor 2.240m² heeft het een agrarische bestemming. U bent...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Is het altijd al uw droom geweest om landelijk te wonen? Of droomt u van het bouwen van een nieuwe woning die volledig aan uw wensen en eisen voldoet? Wellicht is dit uw kans!!

Op landelijke locatie, aan de Beneden Veensloot in Meeden, ligt deze bouwkavel van 5.160 m² groot. De kavel heeft voor 2.920 m² de bestemming wonen en voor 2.240m² heeft het een agrarische bestemming. U bent hier vrij om te kiezen voor een aannemer en woonhuis, zolang het voldoet aan het bestemmingsplan en de eisen van welstand.

Meeden is een dorp in de gemeente Midden-Groningen en beschikt over een basisschool en een zeer actief verenigingsleven. De kavel is gesitueerd buiten de dorpskern nabij de N33. De bereikbaarheid is dan ook uitstekend! Via de N33 rijdt u zo Drenthe in en via de A7 zijn de stad Groningen, maar ook de grens van Duitsland goed bereikbaar. Het aangezicht van het dorp wordt bepaald door een diversiteit aan woningen. Karakteristieke Oldambster boerderijen worden afgewisseld met landarbeiderswoningen. Kortom een prachtig stukje Groningen waar het heerlijk wonen is!

VERKOOPPROCEDURE
De genoemde vraagprijs € 140.000,- betreft een vanafprijs. Het perceel wordt verkocht middels een verkoop bij inschrijving. Geïnteresseerde partijen kunnen schriftelijk hun interesse kenbaar maken. Dit kan per e-mail naar hoogezand@brandsmadejong.nl. De inschrijftermijn start op 24 juni 2019 en sluit op 15 juli 2019. De gunningscriteria zijn de prijs maar ook de snelheid van afname van het perceel. U kunt aangeven het perceel met eventuele voorbehouden te kopen en u bent de hoogste bieder, maar dat hoeft niet te betekenen dat de grond u gegund wordt. Tevens houdt verkoper het recht na de inschrijftermijn niet tot gunning over te gaan.

BIJZONDERHEDEN
- het perceel dient gedeeltelijk nog bouwrijp gemaakt te worden;
- koper dient zelf te zorgen voor aansluitingen op nutsvoorzieningingen;
- het perceel wordt vrij op naam geleverd.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons kantoor.
Overdracht Status Onder optie Vraagprijs € 140.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting Bij voorkeur is de aanvaarding per direct. Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 5160 m² Kadasteroppervlakte 5160 m² Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 313 Oppervlakte 523 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 312 Oppervlakte 87 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 117 Oppervlakte 1000 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 288 Oppervlakte 1310 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Meeden Sectie H Perceelnummer 289 Oppervlakte 2240 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Beneden Veensloot 4, 9651 CK Meeden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.