Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Farmsumerweg 57 in Delfzijl 9932 BA

Farmsumerweg 57

9932 BA Delfzijl
Vraagprijs € 699.000,- k.k.

Omschrijving

De havenplaats Delfzijl kent een grote verscheidenheid aan woningtypes, maar zoals deze is er maar 1…

In 2003 is namelijk dit - in bijzonder fraaie architectuur uitgevoerde - vrijstaand landhuis gerealiseerd, waarbij op zeer prettige wijze een mix is gevonden tussen interne ruimte en een huiselijke sfeer. De maatvoering van het woonhuis is namelijk bovengemiddeld te noemen, waarbij u...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2003 Woonoppervlakte 380 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

De havenplaats Delfzijl kent een grote verscheidenheid aan woningtypes, maar zoals deze is er maar 1…

In 2003 is namelijk dit - in bijzonder fraaie architectuur uitgevoerde - vrijstaand landhuis gerealiseerd, waarbij op zeer prettige wijze een mix is gevonden tussen interne ruimte en een huiselijke sfeer. De maatvoering van het woonhuis is namelijk bovengemiddeld te noemen, waarbij u zich nergens ‘verloren’ in de ruimte zult voelen. Daarbij is het geheel voor een - uiteraard rekening houdend met de prijsstelling - doelgroep geschikt. Zo zou het perfect zijn voor een groot gezin, doch ook voor werken annex kantoor aan huis biedt het uitstekende mogelijkheden. Met een paar lichte aanpassingen zou het ook kunnen fungeren als zogenaamde ‘kangoeroe woning’ of ten behoeve van mantelzorg.

Het geheel is destijds uitgevoerd in traditionele bouw, waarbij er op het materiaalgebruik en uitvoering niet is bezuinigd. Mooiste voorbeeld hiervan zijn vermoedelijk de vele ronde erkers welke het huis telt, tezamen met de rieten dakbedekking op het geheel. Als gevolg van deze bouwstijl kent het geheel intern overwegend steenharde verdiepingsvloeren, wel-ke gedeeltelijk weer zijn voorzien van vloerverwarming. Uiteraard is het geheel voorts uit-stekend geïsoleerd en geheel centraal verwarmd. Het laatste geldt overigens ook voor de inpandige garage - welke daarmee rechtstreeks vanuit de woning te bereiken is - voorzien van een dubbele, electrische sectionaaldeur.

Rondom de woning is een - door een lokaal hoveniersbedrijf aangelegde - siertuin aanwe-zig, waarbij de ‘achtertuin’ op de zuidwestzijde is gesitueerd. Aangezien alle leefruimtes van de woning ook aan deze zijde zijn gerealiseerd, geniet men vanuit hier niet alleen van een vrij uitzicht. Vanaf het tweede deel van de ochtend tot laat in de avond treedt de zon daarmee binnen in deze vertrekken. Het totale perceel meet ruim 2.000m2 en biedt voorts plaats aan een royale oprit met afsluitbaar hekwerk, een - eenvoudige - steiger aan de vij-verpartij en een buitenzwembad aan de zuidwestzijde. Tot slot wordt het perceel - langs de openbare weg - geheel omheind met een fraai hekwerk.

De locatie van het geheel is vanuit meerdere perspectieven zeer gunstig te noemen. Op lokaal niveau valt daartoe het vrije uitzicht aan de westzijde op, alsmede het uitzicht over een vijverpartij aan de westzijde. Op regionaal niveau is de situering tussen de kernen van Delfzijl en Appingedam alsmede op loopafstand van alle onderwijsinstelling vermeldings-waardig. Tot slot is op ‘boven regionaal niveau’ van belang dat de oprit naar de N33 - tus-sen Assen en Eemshaven - alsmede de oprit naar de N346 - tussen Delfzijl en Groningen - op slechts 2 autominuten afstand van de woning zijn gelegen, waarmee de bereikbaarheid zeer gunstig te noemen is.

De woning is vanaf de openbare weg te betreden via de eigen – afsluitbare – oprit welke leidt naar de dubbele garage alsmede naar de voordeur aan de oostzijde van de woning. Deze voordeur biedt vervolgens toegang tot de woning, alwaar een vestibule met meterkast aansluit op de zeer fraaie centrale hal. Onder meer het modern toilet, een slaap- annex stu-deerkamer alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping en trap’afgang’ naar de bete-gelde kelder bevinden zich in de centrale hal.

Vanuit de centrale hal is vervolgens de speelse en gezellige woonkamer te bereiken, welke naast een tegelvloer en schuifpui beschikt over een fraai ingebouwde gashaard. Tevens biedt de centrale hal toegang tot de – aan de voornoemde woonkamer grenzende – woon-keuken, alwaar de in de ronde erker geplaatste keukeninrichting alsmede 2e schuifpui het meest in het oog springt. Het geheel wordt op deze woonlaag gecompleteerd middels een achterhal met buitendeur, een goed geoutilleerde bijkeuken alsmede voornoemde garage.

De trapopgang vanuit de centrale hal leidt op de eerste verdieping naar een speelse over-loop annex vide, alwaar wederom een open, vaste trapopgang leidt naar de tweede verdie-ping. Op deze overloop op de eerste verdieping bevindt zich in de eerste plaats een separaat toilet alsmede een zeer royale badkamer voorzien van ‘meer-persoons’ whirlpool, inloop-douche, wandcloset en wastafelmeubel. Voorts bevinden zich op deze woonlaag een drietal bovengemiddeld royale slaapkamers, welke allen een speels karakter kennen.

Tot slot bevindt zich op deze woonlaag een vierde - royaal bemeten - vertrek welke zich het best laat omschrijven als een ontspanningsruimte. Dit vertrek kan met een paar aanpassin-gen uiteraard ook gebruikt worden als vierde slaapkamer, waarbij er - op basis van de groot-te ervan - goede mogelijkheden zijn voor eigen sanitair. Ook op de tweede verdieping leidt de trapopgang naar een overloop met 2 vertrekken welke - na het aanbrengen van dakra-men - gebruikt kunnen worden als slaapkamer vijf en zes.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 699.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2003 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 380 m² Perceeloppervlakte 2074 m² Overige inpandige ruimte 120 m² Inhoud 1800 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2017, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Parkeergelegenheid Garage Inpandig en geen garage, voor 2 auto's Isolatie Volledig geïsoleerd Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeer capaciteit 4 Totaal aantal garages 2 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 1331 Oppervlakte 642 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 2459 Oppervlakte 362 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 2460 Oppervlakte 732 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 2462 Oppervlakte 60 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 2477 Oppervlakte 158 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie K Perceelnummer 2478 Oppervlakte 120 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Farmsumerweg 57, 9932 BA Delfzijl

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.