Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Midscheeps - Kavel 5 in Delfzijl 9934

Midscheeps - kavel 5

9934 Delfzijl
Koopsom € 349.500,- v.o.n.

Omschrijving

Rond de eeuwwisseling werd in de havenplaats Delfzijl een nieuwe woonwijk gerealiseerd, waarbij met name door de centrale ligging aan de rand van het goed geoutilleerde stadscentrum, de directe nabijheid van de Farmsumer jachthaven, de Handelskade - zeehaven - alsmede het NS-station – met verbinding tussen de havenstad Delfzijl en de stad Groningen - het een uniek project betrof. Niet alleen de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Rond de eeuwwisseling werd in de havenplaats Delfzijl een nieuwe woonwijk gerealiseerd, waarbij met name door de centrale ligging aan de rand van het goed geoutilleerde stadscentrum, de directe nabijheid van de Farmsumer jachthaven, de Handelskade - zeehaven - alsmede het NS-station – met verbinding tussen de havenstad Delfzijl en de stad Groningen - het een uniek project betrof. Niet alleen de gunstige ligging van de wijk Doklanden maakt het tot één van de meest geliefde woonomgevingen van Delfzijl, ook de combinatie met het - openbaar - vaarwater alsmede de hoge diversiteit aan woningtypes en keurige infrastructuur dragen bij aan een zeer plezierig woonklimaat!

Aan de ‘wijkring’ genaamd Midscheeps vinden we ook deze grote verscheidenheid aan woningtypes, waarbij Brandsma De Jong een vijftal nieuwe woningen mag aanbieden. Het betreffen vrijstaande woningen uitgevoerd in een speelse architectuur en met een hoge gootlijn, waardoor ze beschikken over een royaal woonoppervlakte. Naast veel vierkante meters aan de binnenzijde zijn de woningen doorgaans ook op ruime percelen gesitueerd. Uiteraard voldoen de woningen aan de laatste wensen op het gebied van comfort en isolatie, waaronder de toepassing van vloerverwarming op de begane grond.

Standaard beschikken de woningen op de begane grond onder meer over een L-vormige woonkamer met een fraaie erker aan de straatzijde en een uitgebouwde woonkeuken met overkapping aan de tuinzijde. De begane grond biedt verder plaats aan een toilet, een - aan de woonkeuken grenzende - bijkeuken en een berging. Op de eerste verdieping een drietal slaapkamers - waarvan de grootste met ‘walk-in closet - en een ingerichte badkamer, waarbij de tweede verdieping - toegankelijk middels een vaste trap - ruimte biedt voor nog eens twee ruime slaapkamers.

De kavels moeten nog kadastraal worden ingemeten, waardoor de exacte grootte nog moet worden vastgesteld.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 349.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 530 m²
Route van naar Midscheeps - kavel 5, 9934 Delfzijl

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.