Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Botterlaan in Delfzijl 9934

Botterlaan

9934 Delfzijl
Koopsom € 289.500,- v.o.n.

Omschrijving

Veel levensloopbestendige woningen die worden aangeboden hebben vaak - naast een slaap- en badkamer op de begane grond - een volwaardige bovenverdieping waar doorgaans weinig tot geen behoefte meer aan is. Daarom is Brandsma De Jong ook verheugd dat ze deze vrijstaande woningen aan de Botterlaan mogen aanbieden. In de eerste plaats is er sprake van een functionele slaap- en badkamer op de begane...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Veel levensloopbestendige woningen die worden aangeboden hebben vaak - naast een slaap- en badkamer op de begane grond - een volwaardige bovenverdieping waar doorgaans weinig tot geen behoefte meer aan is. Daarom is Brandsma De Jong ook verheugd dat ze deze vrijstaande woningen aan de Botterlaan mogen aanbieden. In de eerste plaats is er sprake van een functionele slaap- en badkamer op de begane grond, waarbij op de eerste verdieping nog twee logeerkamers en ruimte voor een tweede badkamer is. Wat verder opvalt is dat de woning geheel aan uw indelingswensen kan worden opgeleverd, met meer-dere opties op de begane grond en zelfs op de eerste verdieping.

Niet alleen de fraaie architectuur, de hoge mate van comfort, de energievriendelijk staat en het brede scala aan indelingsmogelijkheden maken het tot een interessant geheel. De loca-tie aan de Botterlaan draagt verder bij aan een prettig woonklimaat, te meer het aan de voorzijde - ondanks de centrale ligging binnen een rustige woonwijk - beschikt over een vrij uitzicht over perceel openbaar groen. Aan de voorzijde beschikken de woningen voorts over een eigen oprit en aan de achterzijde over een heerlijke tuin. Daarnaast zijn tot slot diverse voorzieningen op loopafstand van de woningen gesitueerd, te denken aan winkelcentrum Jachtlaan, het gelijknamige Gezondheidscentrum en diverse onderwijsinstellingen.

De kavels moeten nog kadastraal worden ingemeten, waardoor de exacte grootte nog moet worden vastgesteld. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met ons kantoor via (0596) 630 920.

Kavel 5
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 289.500,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 385 m² Kadasteroppervlakte 397 m² Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie D Perceelnummer 1908 Oppervlakte 397 m²
Route van naar Botterlaan, 9934 Delfzijl

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.