Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Midscheeps - Kavel 5 in Delfzijl 9934

Midscheeps - kavel 5

9934 Delfzijl
Koopsom € 291.000,- v.o.n.

Omschrijving

Rond de eeuwwisseling werd in de havenplaats Delfzijl een nieuwe woonwijk gerealiseerd, waarbij met name door de centrale ligging aan de rand van het goed geoutilleerde stads-centrum, de directe nabijheid van de Farmsumer jachthaven, de Handelskade - zeehaven - alsmede het NS-station - met verbinding tussen de havenstad Delfzijl en de stad Groningen - het een uniek project betrof. Niet alleen de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Rond de eeuwwisseling werd in de havenplaats Delfzijl een nieuwe woonwijk gerealiseerd, waarbij met name door de centrale ligging aan de rand van het goed geoutilleerde stads-centrum, de directe nabijheid van de Farmsumer jachthaven, de Handelskade - zeehaven - alsmede het NS-station - met verbinding tussen de havenstad Delfzijl en de stad Groningen - het een uniek project betrof. Niet alleen de gunstige ligging van de wijk Doklanden maakt het tot één van de meest geliefde woonomgevingen van Delfzijl, ook de combinatie met het - openbaar - vaarwater alsmede de hoge diversiteit aan woningtypes en keurige infrastruc-tuur dragen bij aan een zeer plezierig woonklimaat!

Aan de ‘wijkring’ genaamd Midscheeps vinden we ook deze grote verscheidenheid aan wo-ningtypes, waarbij Brandsma De Jong een zestal nieuwe woningen mag aanbieden. Het betreffen zogenaamde twee-onder-één-kap woningen met een hoge gootlijn en daardoor een royaal woonoppervlakte. Naast veel vierkante meters aan de binnenzijde zijn de wonin-gen doorgaans ook op bovengemiddelde percelen gesitueerd. Standaard beschikken de wo-ningen over een aangebouwde garage. De indeling op de begane grond is zowel tuin- als straatgericht te realiseren en biedt op de verdieping ruimte voor een drietal slaapkamers, badkamer en royale zolder met mogelijkheden.

De kavels moeten nog kadastraal worden ingemeten, waardoor de exacte grootte nog moet worden vastgesteld. Uiteraard voldoen de woningen aan de laatste wensen op het gebied van comfort en isolatie, waarover we u in een persoonlijk gesprek graag meer informatie verstrekken. Hiervoor kunt u contact op nemen met ons kantoor via (0596) 630 920.

Kavel 5
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 291.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 445 m² Kadasteroppervlakte 445 m² Kadastrale gegevens Gemeente Delfzijl Sectie D Perceelnummer 4287 Oppervlakte 445 m²
Route van naar Midscheeps - kavel 5, 9934 Delfzijl

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.