Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Hoofdstraat 67 in Hoogezand 9601 EB

Hoofdstraat 67

9601 EB Hoogezand
Vraagprijs € 249.500,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Aangeboden een goed bereikbare bedrijfsruimte welke hoofdzakelijk als kantoor gebruikt kan worden maar ook beschikt over een winkelruimte. De ruimte bestaat uit ca. 178m2 winkelruimte/showroom en diverse kantoren welke samen ca. 145m2 groot zijn. Het vloeroppervlak van het gehele pand bedraagt ca. 323m2. Het pand zou ook prima ingevuld kunnen worden door meerdere bedrijven. De voorkeur van de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 323 m² In units vanaf 10 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Aangeboden een goed bereikbare bedrijfsruimte welke hoofdzakelijk als kantoor gebruikt kan worden maar ook beschikt over een winkelruimte. De ruimte bestaat uit ca. 178m2 winkelruimte/showroom en diverse kantoren welke samen ca. 145m2 groot zijn. Het vloeroppervlak van het gehele pand bedraagt ca. 323m2. Het pand zou ook prima ingevuld kunnen worden door meerdere bedrijven. De voorkeur van de verhuurder gaat dan wel uit naar één hoofdhuurder.

De ligging is uitstekend. Het pand heeft een uitstekende zichtlocatie en is goed bereikbaar middels diverse uitvalswegen. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig bij het pand. Het pand beschikt over een eigen cv-installatie, alarminstallatie, voor- en achteringang.

Bestemming: De bestemming is 'Gemengd'. De ruimte kan in ieder geval gebruikt voor dienstverlenende bedrijven, dienstverlenende instellingen, maatschappelijke voorzieningen en overige kantoren. Een ander gebruik dient in ieder geval in overeenstemming te zijn met het bestemmingsplan. Er kan een omgevingsvergunning worden aangevraagd om een een functieaanduiding 'detailhandel' te krijgen op deze locatie. Voor vragen over gebruik/bestemming kunt u het beste contact opnemen met de gemeente.

Extra informatie:
- aanvaarding kan snel;
- korter huurtermijn bespreekbaar;
- waarborgsom van toepassing (minimaal één keer de maandhuur)
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1958 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 323 m² Verkoopoppervlakte 178 m² Diversen In units vanaf 10 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Winkelruimte
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
323 m²
In units vanaf
10 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
178 m²
In units vanaf
10 m²
Verkoop vloeroppervlakte
178 m²
Frontbreedte
600 cm
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Route van naar Hoofdstraat 67, 9601 EB Hoogezand

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring